om oss

VISION: ”Hela människans potential på arbetsplatsen”

VÄRDERINGAR: ”Vi vill utmana inspirerande och respektfullt”

SYFTE: ”Värdefullt bedriver konsultverksamhet inom personalutvecklingsutbildning, ledarutvecklingsutbildning, organisationsutvecklingsutbildning samt artistisk verksamhet, för företag och organisationer i Sverige. Vi vänder oss till aktörer som vill lyfta fram alla medarbetares fulla potential samt vill utvecklas, öka lönsamheten, bli effektivare och bli mer framgångsrika”

Mathias presentation Mathias Lundeberg, Grupputvecklare & Ledarskapskonsult

Värdefullts grundare Mathias Lundeberg har tidigare varit sjöofficer i den svenska marinen och använder och omsätter nu dessa kunskaper och erfarenheter i näringslivet. Han är även certifierad användare av beteende- och kommunikationsverktyget Extended DISC. Genom detta verktyg får människor ett gemensamt och konkret språk för beteende och kommunikation, samt större förståelse för det värde som olika stilar innebär.

 

Bodil presentation Bodil Lundeberg, Idéutvecklare & Improvisatör

Bodil Lundeberg, idéutvecklare, pedagog och improvisatör, har varit med i företaget sedan 2012. Hon har gjort våra utbildningar mer dynamiska och inspirerande och vi är glada att hon är med i teamet. Det är Bodils förtjänst att vi nu kan erbjuda utbildningar där vi väver ihop teori med praktik och denna variation är något som många av våra kunder verkligen uppskattar. Genom Bodils kompetens och kunskaper inom både grupp- och individutveckling, kan vi nu även erbjuda olika typer av företagsevent så som exempelvis kick-off.

 

Patrick presentation Patrick Lundeberg, Organisationsutvecklare & Ledarcoach

Under 2014 har vi engagerat organisationsutvecklaren och ledarcoachen Patrick Lundeberg i verksamheten. Patrick har mångårig erfarenhet av chefs- och ledarskap, samt ledning av större projekt inom fastighet och telekom. Är du nybliven chef, jobbat som chef några år eller känner att du behöver/vill utvecklas i ditt ledarskap? Då kan coaching vara något för dig. Coaching eller mentorskap är en erkänd utvecklingsform för chefer och ledare idag. Processen ska leda till insikter och ökad förståelse för det som händer runt dig som ledare, samt att du har en stor del i allt som händer på arbetsplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>